9 листопада 2021 00:20
38

"Динамоманія" запускає українську версію

Фото - Depositphotos.com


Шановні читачі!


Сьогодні ми запускаємо українську версію сайту. З цього дня вона буде завантажуватися за замовчуванням. Якщо ви хочете і далі користуватися російською версією, то можете занести в закладки наступну адресу: https://www.dynamomania.com/ru/.


Просимо пробачити за можливі помилки, які будуть супроводжувати запуск української версії, сподіваємося, з часом всі вони підуть.


Коментарі за версіями ми не розділяємо, так що можете писати їх зручною для вас мовою під будь-якою новиною.

Приємна новина, чудова подія! У певному сенсі це навіть можна розцінювати як виважений політичний крок. Підтримую це рішення і бажаю сайту динамічно розвиватися. Бажано, щоб у текстах було якомога менше русизмів, для цього потрібен редактор з досконалим знанням української мови. Успіхів!
Отлично и удачи в прекрасном начинании
ПС
Не ошибается тот, кто ничего не делает
Осталось только доработать систему комментариев и будет сайт №1 про Динамо. Уверен, только этот момент не дает сайту достигнуть бОльшей популярности.
Сховати
Забыл, еще про матч-центр, второй важный момент, которого не хватает
Артем, для чого придумувати велосипед, якщо можна підключити таку систему від Discord, яка дуже гарно себе зарекомендувала
Сховати
дискорд или дискус?)
Артем, еще было бы неплохо мобильную версию сайта сделать. А то на улице 2021, адаптивку уже все сделали лет так пять назад, а динамомания нет.

Странно, что тут работы на пару дней для верстальщика. По крайней мере основные разделы адаптируются легко
норм..
отличная новость
За это ЛАЙК!!
Круто!
Молодці!