8 листопада 2021 13:19

Микола ПАВЛОВ: "Шевченко молодець, що не побоявся прийняти команду з підвалу Серії A"

Відомий український фахівець Микола Павлов в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про нове місце роботи Андрія Шевченка, який очолив італійський «Дженоа».


«Безумовно, я радий, що Андрій Шевченко очолив команду із Серії А.Думаю, що у нього все вийде. Навіть не сумніваюся у цьому. Дуже важливо, що поруч з ним буде хоча б Мауро Тассотті, який довгий час був одним з його помічників під час роботи у збірній України.


Упевнений, що досвіду у нього вже достатньо, щоб працювати на клубному рівні. Багато тренерів, які успішно працювали у збірній, потім досягали також успіху на рівні клубу. Думаю, його тренерська кар'єра складеться так само, як і у збірній. На мій погляд, найкрасивіший і найякісніший футбол збірна України у своїй історії показувала саме за Андрія Шевченка. Вважаю, що він проявив себе з найкращого боку. При ньому, наскільки я знаю, у збірній всередині колективу завжди була позитивна атмосфера. Це теж важливий фактор у роботі тренера. У клубі Шевченко працюватиме щодня, тому у нього буде ще більше часу для контакту з футболістами, щоб доносити їм свої принципи, відчувати один одного.


«Дженоа» аутсайдер Серії А? Чекати, поки запросить чемпіон Англії, теж можна довго. Тому він молодець, що не побоявся прийняти команду, яка відчуває проблеми і поки що знаходиться у нижній частині турнірної таблиці. Це у "Динамо" або "Шахтарі", хто б їх не тренував, ти нижче другого місця не опустишся, а у Серії А всі команди сильні, і там доведеться битися щотижня. Але буде подвійно приємно, якщо він підніме команду, і тоді будуть видна його праця у складній турнірній ситуації».