7 листопада 2021 21:53

Клопп о 2:3 з "Вест Хемом": "Потрібні нормальнi рішення судді - їх ми не бачили"

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп підбив підсумки матчу 11-го туру АПЛ з "Вест Хемом" (2:3).

"Все вирішилося в ряді ключових епізодів, деякі ситуації повинні були скластися на нашу користь.

Суперник відкрив рахунок в результаті фолу на воротарі. Рука гравця "Вест Хема" заважає Аліссону, як він повинен ловити м'яч? Це маячня.

Ми зрівняли рахунок, повністю контролювали гру, а вони грали на контратаках. У другому таймі ми не так явно перевершували суперника, але мені б хотілося, щоб ми діяли більш холоднокровно при завершенні атак протягом всієї гри.

"Вест Хем" добре контратакує, це вміла команда. А ми ще й пропустили після двох стандартних положень.

Ще один епізод – грубий відбір м'яча Аароном Крессуэллом у Джордана Хендерсона. Так, він зіграв у м'яч, але потрібно контролювати своє тіло.

У підсумку було два моменти, серйозно вплинули на гру. Але рішення щодо них приймав не "Вест Хем".

Ось що міг зробити Аліссон? Саме через такі моменти воротаря і прийнято захищати. Якщо гравець стрибає вгору з піднятою рукою і стикається з рукою воротаря – це ж важлива частина тіла голкіпера. Люди кажуть, що я шукаю виправдання, але я спокійний. Просто потрібні нормальнiІ рішення з боку судді, сьогодні ж ми цього не побачили.

Ми занадто часто втрачали м'яч, що призводило до контратак. При 1:1 гра йшла так, як нам хотілося. Здавалося, що нам трохи не вистачало терпіння, ми часто доходили до лицьової лінії, але це не приносило користі. А суперник опускався дуже низько. У підсумку все вирішили дрібниці, і деякі з них були не на нашу користь", – сказав Клопп.

Матч обслуговувала бригада арбітрів під керівництвом Крейга Поусона.