7 листопада 2021 16:47

"Одного разу я зрозумію, чому на полі відбувається подібне". Моурінью - про суддівство після поразки від "Венеції"

Головний тренер "Роми" Жозе Моурінью підбив підсумки виїзного матчу 12-го туру Серії А з "Венецією" , який завершився поразкою римського клубу з рахунком 2:3.


"Ми створили багато можливостей, багато напівмоментів, і коли ви опиняєтеся в небезпечних позиціях, але не віддаєте правильний останній пас, це засмучує. Ми зробили це раз 20 с такими атакуючими гравцями в складі, як Верету і Пеллегріні, але останній пас не виходив. Як можна стільки створити і не забити?

Перше м'яч ми пропустили після стандарту, які ми відпрацьовували вчора на тренуванні, але все одно помилилися в захисті", - наводить слова Моурінью Football Italia.


Другий гол "Венеції" був забитий з пенальті, і португальський фахівець знову висловив невдоволення суддівським рішенням.


"Ще один важливий момент-це другий гол "Венеції". Тут я повинен не нашкодити собі і тримати свої почуття при собі. Я міг би сказати, що у нас було багато шансів зробити рахунок 3: 1, але ми вели 2:1 і тримали гру під контролем. Те, що сталося, для мене... більше я нічого не хочу говоривши. Я просто скажу, що це був дуже, дуже важливий момент матчу. Ось і все.


Може, одного разу я зрозумію, чому на полі відбуваються певні інциденти. Є речі, які залишаються нез'ясованими роками, але одного разу я зрозумію" - додав Моурінью.