7 листопада 2021 12:29

Микола Павлов - про матч "Динамо" - "Ворскла": "Я був у безпрограшній ситуації"

Вже зараз можна сказати, що найбільш сенсаційний результат туру зафіксовано в Києві. Ворскла завдала першої поразки поки ще лідеру чемпіонату Динамо. Про перипетії цієї боротьби zbirna.comКОМАНДЕ1 розповів екс-наставник полтавців та киян Микола ПАВЛОВ.


- Будь-яким серіям завжди приходив кінець, - сказав Павлов. - Мені приємно, що Ворскла, в якій я провів чотири з половиною роки, виграла у чемпіона. Також мені приємно, що цю перемогу здобув Юрій Максимов, до виховання якого свого часу і я доклав руку. Але взагалі у мене була безпрограшна ситуація. Я вболівав за Динамо і за Максимова.


- У чому, на ваш погляд, головна причина поразки Динамо?


- Ви подивіться, які перестановки в обороні робить Мірча Луческу, причому в кожному поєдинку. По-людськи, румунський фахівець надходить геніально, він дає можливість всім себе проявити. У Динамо сильні захисники, незважаючи на їх молодість. Той же Сирота, який вчора не грав, в одному з турів Ліги чемпіонів увійшов до топ-5 захисників по надійності. Суперники Динамо і Шахтаря не роблять таких змін в обороні, оскільки у них завдання в поєдинках з грандами, не пропустити.


- А в чому головна проблема Динамо в атаці?


- У Динамо немає нападників. Був Артем Бесєдін, який не багато забивав, але він настільки вимотував захисників суперника, що динамівським півзахисників тільки й залишалося, що забивати. Зараз Динамо, та й Шахтарю не вистачає яскраво виражених форвардів.


Сергій ДЕМ'ЯНЧУК