3 листопада 2021 00:51

Серхі БАРХУАН: "Матч з "Динамо" був важким. Хотіли нейтралізувати суперника"

Прес-конференція в.о. головного тренера "Барселони" Серхи Бархуана після матчу з "Динамо".


- Вчора ви говорили про високу психологічну напругу в матчі з "Динамо".


- Це була дуже важлива гра для нашої команди. Потрібно було дуже багато всього зробити. Ми були дуже напружені і дуже старалися. Сьогодні ми виграли і з кожним новим днем повинні ставати все краще і краще. Ми показали хорошу динаміку. Щоб забити, потрібно було багато рухатися. Бачили реакцію гравців і розуміли, як потрібно грати, щоб не програти. Спочатку був тиск, але з часом вираз наших футболістів змінився. Це стало результатом їхньої роботи, яка призвела до перемоги.


- Як справи у Агуеро?


- Я говорив з ним. Хотіли якось підтримати його. Хочемо, щоб він швидше відновився. Фаті-гравець, чиї якості відрізняють його від інших. Але ми зосереджені не тільки на одному гравцеві, а на всій команді.


- Що думаєте про нинішнє становище команди?


- Я задоволений бути зараз тут. Це велика довіра від клубу. Думаю, що гравці розуміють, де вони знаходяться і знають, що робити. Потрібно використовувати свої можливості, щоб ставати краще. Футболісти можуть спокійно грати і реалізовувати свої моменти. У першому таймі були труднощі, але в другому наша команда виглядала краще.


- Наскільки важлива роль Дембеле в команді?


- У нього є розуміння гру і швидкість. Таке відчуття, що з ним у нас на полі два гравці. Я говорив з ним і довіряю йому. Він виділяється.


- Які відчуття відчуваєте, перебуваючи біля керма команди?


- Ми повинні рухатися вперед і допомагати один одному. Люблю свій клуб і те, чим я займаюся. Працюємо над завтрашнім днем. Сьогодні ми виграли і раді цьому. Не знаю, де я буду завтра, але зроблю все від себе залежне для команди.


- Наскільки важким був матч з "Динамо"?


- Він був важким, тому що була постійна динаміка, були складні момент. Хотіли нейтралізувати суперника. Повинні рости у всьому, що робити.