2 листопада 2021 08:18
3

"Тимощук отримав грамоту від керівництва ДНР, тому з Донецька може вивозити, що хоче". Надія Навроцька - про колишнього чоловіка

Фото - Depositphotos.com


Екс-дружина колишнього гравця Шахтаря, Баварії і збірної України Анатолія Тимощука розповіла, що він має проторену доріжку в самопроголошену республіку.


За словами жінки, ще на зорі військового протистояння на Донбасі Тимощуку від імені так званої "ДНР" вручили грамоту. Як вважає Навроцька, тепер Анатолій має можливість перевозити що-небудь звідти в Росію.

"У перші роки війни Тимощук отримав навіть якусь грамоту від керівництва ДНР. Тому з Донецька теж може вивозити, що хоче. Тому я переконана, що з Росії Тимощук не збирається взагалі ніколи повертатися в Україну.

Колись були варіанти повернутися через Шевченка, Павелка або Ахметова. Але не думаю, що він цього хотів по суті. І наше розлучення тут ні при чому. Туди в Росію вітер йому якось дме сильніше, а він за вітром " - заявила Навроцька в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net.

Нагадаємо, що Тимощук виступав у Волині, Шахтарі, Зеніті, Баварії та Кайраті. Також колишній гравець є рекордсменом за кількістю проведених матчів у складі збірної України (144).

На даний момент Анатолій працює асистентом головного тренера Зеніту Сергія Семака.
Они друг друга стоят =) Два куска г...на.
говнюк
"Патриот" до мозга костей;)