31 жовтня 2021 09:51

Андрій ВОРОБЕЙ: "Важко ще говорити, чи створить "Металіст" конкуренцію "Динамо" і "Шахтарю"

Екс-форвард збірної України та донецького "Шахтаря" Андрій Воробей в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував прокоментував перемогу "Металіста" в матчі 1/8 фіналу Кубка України проти "Колоса" (1:0). Також Андрій Воробей оцінив шанси харків'ян у боротьбі за трофей і оцінив перспективи "Металіста" в майбутньому.


"Я говорив ще до матчу, що "Металіст" пройде команду з Ковалівки в Кубку України. В принципі харківська команда це і зробила. Вони молодці! Я вітаю "Металіст" і всіх уболівальників цієї команди.


Чи може "Металіст" скласти конкуренцію грандам і виграти Кубок України? Що стосується перспектив харків'ян у Кубку України, то дочекаємося жереба. Подивимося, на кого вони вийдуть і від цього будемо відштовхуватися. Що стосується створити конкуренцію "Динамо" і "Шахтарю", важко ще говорити. У "Металіста" амбіції великі, президент клубу зробив дуже гучні заяви. В принципі і ми всі розуміємо, що це все буде. Але питання - коли? Може бути це буде навіть не в наступному сезоні, а пізніше. Але поки що рано міркувати на цю тему. На даний момент, звичайно, харків'яни не зможуть конкурувати з "Динамо" і "Шахтарем". Але що буде наступного року - невідомо. Які виконавці будуть в команді, який буде малюнок гри? Це вже ми будемо дивитися по ходу чемпіонату.


Тому зараз можна говорити тільки про Кубок України. Подивимося жеребкування, на яку команду вийде "Металіст". Будемо вболівати за "Металіст", так як все-таки це команда з першої ліги, і вона показує непоганий футбол", - скала Воробей.