29 жовтня 2021 17:36
1

Гоменюк - про борги "Металіста": "Не така велика сума, щоб закрити Ярославському, якщо він витрачає на камеру по 250 тисяч грн"

Колишній гравець "Металіста" Володимир Гоменюк розповів про борг перед ним з боку харківського клубу.


- Скільки "Металіст" вам винен?


- Десь 4 млн гривень. Плюс-мінус.

- Суди ще йдуть?

– Да. Юрист займається цим. Суд іде, зараз знову якесь засідання виграли у Верховному суді. Процес йде. Як буде - не знаю.


- Є шанси, що цей "Металіст", який повертає Ярославський, відмовиться платити ці борги?


- Повинен платити Ярославський чи ні-не знаю. Потрібно у юриста питати. Знаю одне - я підписував контракт з Красніковим, коли він був ще. Його немає, але зараз він знову в команді. Можна провести паралелі, що чисто теоретично має відношення тоді і зараз.


- Цей "новий" "Металіст" асоціюють з тим, що пропав. Теоретично з вами повинні були зв'язатися.


- Бренд той же. Назва той же. Емблема та ж. На мою думку, якби Ярославський хотів, щоб це був чистий клуб без боргів, хоча я знаю, що там футболісти особливо і не судилися. Знаю, там Едмар, Березовчук, Шелаєв. Не знаю, чи довиграв свій суд Шав'єр, він в Бразилії повинен був подавати.


І все. А решта все просто пішли безкоштовними. Тобто не така велика сума, щоб закрити Ярославському, якщо він витрачає на камеру по 250 тисяч гривень. Грубо кажучи, на Академію по кілька мільйонів.


- Ну, поля відновлюють, інфраструктуру.

- Ні, я ж не проти "Металіста", не проти Ярославського, не проти українського футболу. Нехай відновлюється, розвивається. Не хочу якихось чужих грошей. Є суд, є справедливість. Якщо суд вирішить, що мені потрібно повернути – це буде справедливо, – сказав Гоменюк.

Фото: ФК "Металiст"
Ярик уже готовит ответку по мотивам интервью Гоменюка. Буде гаряче!: ))