29 жовтня 2021 10:49
1

Євген КРАСНIКОВ: "Досягнення - вихід у фінал, ми мріємо виграти Кубок України"

Віце-президент «Металіста» Євген Красніков поділився своїми враженнями від переможного матчу 1/8 фіналу Кубка України проти «Колоса» (1:0):


«Я думаю, досягнення – це вихід до фіналу, як мінімум. Кубок, ви ж розумієте, сьогодні досягнення, завтра вилетів уже не досягнення. Тож хоча б вихід до фіналу. А десь уві сні ми можемо мріємо і виграти Кубок. Це мрії, футбол. Команди виходять на поле, суперники хороші — ви ж бачили, що проти нас був дисципінований колектив. У першому таймі десь ми перегравали, у другому трохи віддали ініціативу «Колосу». Дякувати Богу, що для нас це так закінчилося.


Президент неодноразово говорив: наша мета — створити боєздатний колектив, щоб уболівальники отримували задоволення від гри. Ми хочемо піднятися не нижче за рівень «Металіста» 2005–2013 років, коли Олександр Владиленович був президентом. Потрібно дуже багато працювати», – сказав Красніков.


Фото - ФК «Металiст»

Хай виграють. Ні нам, ні кротам кубок ролі сильної не грає. А металіст буде сильніший за Зорю, Дніпро і Ворсклу, може вони щось покажуть в єврокубках і для рейтингу заодно