29 жовтня 2021 08:51

Олександр КУЧЕР: "Все вирішить жеребкування. "Металіст" з будь-яким суперником гратиме"

Головний тренер «Металіста» Олександр Кучер поділився своїми враженнями від переможного матчу 1/8 фіналу Кубка України проти «Колоса» (1:0):


– Заслужена перемога. Усі, напевно, бачили, що відбувалося на футбольному полі. 1:0, хоча реалізуй ми свої моменти, особливо на початку першого тайму, могло бути й більше. Але є цей рахунок, дивимось вперед і готуємось до наступного матчу.

– Виконувач обов'язків головного тренера «Колоса» – Сергій Кузнєцов, з яким ви грали у «Металісті» у 2004–2006 роках. Чи були у вас спогади, чи спілкувалися з ним?


– Ні, ми лише перед грою трохи поговорили, побажали один одному удачі.


– Якого суперника хотіли б отримати до 1/4 фіналу?


– Це вирішить жеребкування. Ми не обираємо, з будь-яким суперником належить грати.


– Після виходу Пейшото на поле у складі «Металіста» опинилося чотири легіонери, чого не можна дозволити у Першій лізі. Чи задовільняє вас як тренера відсутність у Кубку такого жорсткого ліміту?


– Нам немає різниці, хто грає – легіонер чи українець. Ми могли всіх легіонерів випустити зі старту, але виходять найсильніші. Хто сильніший, той і грає.


– Коли ви міняли Балулі на Підлепенця, то дуже довго і затято налаштовували його на гру. З трибуни це виглядало дуже гарно. Що ви йому казали?


– Заводив його, щоб він вийшов із бажанням, бився за команду, за емблему, не прибирав ноги, не програвав боротьбу. Заряджав його.


Фото - ФК «Металiст»