27 жовтня 2021 20:19

Анатолій КОНЬКОВ: "Павелко є у кого запитати, хто гідний очолювати збірну"

Колишній президент УАФ Анатолій Коньков прокоментував виклик Олександром Петраковим до збірної України Руслана Малиновського та Дениса Гармаша, а також відреагував на слова Максима Калинченка "якщо Україна не потрапить на ЧС, це буде персональна відповідальність Павелка".


"Петраков - розумна людина. Якщо він зробив якісь помилки на цьому відрізку часу, то має право приймати ті рішення, які приймає, і поправити себе, якщо він зробив помилку.


Мені б хотілося ось про що сказати. Калініченко висловився, що це відповідальність Павелка. Я б так не вважав, тому що у Павелка дуже багато людей, які пройшли Крим, Рим і мідні труби. Я маю на увазі у футболі. Є з ким порадитися, є у кого запитати, хто на сьогоднішній день гідний очолювати цю ділянку непростої роботи. І ми всі одноголосно були за те, що це повинен зробити Петраков. Я не голосував, але думка свою висловлював.


Калініченко - я не знаю такого експерта. А взагалі треба бути дуже обережним і акуратним у висловлюваннях, причому в такій категоричній формі. І не треба критиканством займатися. Якщо ви хочете критикувати, ця критика повинна бути конструктивна, яка дозволить нам всім оцінити це і зробити певні висновки, щоб трошки рости", – сказав Коньков.


Фото - УАФ