27 жовтня 2021 08:20

Перша ліга. "Металіст" та "Кривбас" налаштувалися піти у відрив

Через спалах коронавірусу «Полісся» провело найменше поєдинків у чемпіонаті, майже місяць не маючи ігрової практики. І це позначилося на діях підопічних Юрія Калитвинцева в протистоянні з одним із лідерів - «Кривбасом».


Гості вийшли вперед після удару Дмитра Семенова вже в дебюті, а в середині другого тайму відзначилися вдруге, й єдине, що вдалося, так це в компенсований час зменшити відставання в рахунку до мінімуму - 1:2.


Футболісти «Металіста», виходячи на поєдинок із «Поділлям», уже знали про звитягу свого головного конкурента, «Кривбасу», і не мали права пригальмувати. І хоча гості чинили впертий опір, у другому таймі харків'яни скористалися вилученням із поля Олега Веремієнка, довівши справу до розгрому - 3:0.


А от зі ще одним лідером, «Альянсом», коїться щось незрозуміле. У попередньому турі підопічні Юрія Ярошенка вдома поступилися аутсайдеру, «Ужгороду», минулої суботи розчарували і в Івано-Франківську, програвши середняку, «Прикарпаттю», - 1:3. Цю звитягу господарів слід визнати справедливою, хоча воротар гостей Руслан Єфанов діяв із грубими помилками. В іванофранківців дубль оформив Роман Барчук, який у бомбардирській гонці йде третім із вісьмома забитими м’ячами. Прикарпатці здобули другу звитягу поспіль і піднялися на почесну шосту позицію.


Завершував програму 15-го туру матч «Оболоні» з «Агробізнесом». Кияни записали до свого активу важку перемогу (3:1) й тепер поступаються тільки «Металісту» та «Кривбасу», які, відчувається, налаштувалися піти у відрив.