25 жовтня 2021 11:34

Скоулз вважає, що Погба більше не повинен грати за "МЮ"

Екс-гравець "Манчестер Юнайтед" Пол Скоулз розкритикував півзахисника "МЮ" Поля Погба за гру в матчі проти "Ліверпуля". Екс-футболіст вважає, що француз більше не повинен грати за манкуніанців.


"Погба виходить в перерві, щоб допомогти команді, додати трохи солідності, він намагається показати, наскільки він хороший в центрі поля... і дарує супернику гол. Пізніше він був вилучений за безглуздий підкат. Мимоволі задумаєшся: якщо Сульшер продовжить тренувати команду, чи побачимо ми знову Погба у футболці "МЮ"?


В останні роки Погба влаштував повний хаос. Всі знають, який він талановитий, кожен тренер довіряє йому, намагається дозволити йому бути гравцем, яким він був. Але незважаючи на всю цю суєту навколо нього, він не підписав контракт, мало не вимагає викуп від клубу, а потім виходить і викидає щось подібне.


Це не вина Уле, зрозумійте мене правильно, але це та частина, яка підсумовує цей матч для "МЮ". Погба напевно знову буде грати, так? Але я не думаю, що "Юнайтед" щось втратить, якщо він більше не буде грати. У Погба було повно шансів, він постійно говорить, що йому не вистачає стабільності, але те, що він зробив, – всього лише недолік дисципліни і неповага до тренера і одноклубників", – цитує Скоулза The Sun.