24 жовтня 2021 23:55

Володимир ШАРАН: "Я очікував від "Дніпра-1" більшого"

Враженнями від центрального матчу цього ігрового вік-енду в інтерв'ю Footboom поділився відомий український тренер Володимир Шаран.


- "Динамо" в 12-му турі перемогло, але, як здалося, успіх у матчі з "Дніпром-1" дався "біло-синім" легше...


- Я очікував від "Дніпра-1" більшого. Вважаю, що дніпряни, поряд з "Ворсклою" і "Зорею", боротимуться за бронзу. Тому, чекав від "Дніпра-1" більш агресивного футболу, а не тільки позиційної оборони і довгих передач на Довбика. У поєдинках з такими суперниками, як "Динамо", потрібно більше ризикувати. Кияни взяли своє за рахунок класу плюс дуже класний матч провів Циганков, який забив красивий м'яч.


- Про атаку киян вже кажуть, що в команді з'являються різні нападники, але забиває Гармаш...


- Гармаша висунули на вістря і він – впевнений у собі, досвідчений, діє спокійно і розважливо. Кого б Луческу не ставив в атаку, Гармаш все одно діє більш якісно і, думаю, заслуговує вже виклик в збірну України. Що стосується форвардів, то та ж проблема і у "Шахтаря". Коли вибув з ладу Траоре, замінити його нікому. І "Динамо", і "Шахтарю" потрібно мати в запасі нападників такого ж класу. Мірча Луческу довіряє Супрязі, поставив його на гру проти "Барселони" і нічого...