24 жовтня 2021 20:10

Ігор ЙОВІЧЕВИЧ: "Гра була до другого голу"

Післяматчева прес-конференція головного тренера СК "Дніпро-1" Ігоря Йовічевича після порзки від "Динамо".


- На жаль, все не було так, як ми задумали. Хоча у першому таймі сподівалися, що можем загострити в атаці, нам вдавалися виходи з оборони. Легко доходили з першої зони до третьої, але конкретики не вистачило. Хоча один дуже хороший момент у Ярмолюка міг би гарантувати матчу хід в іншу сторону.


У другому таймі гол Циганкова - це чистий талант гравця, а не командна комбінаційна дія. Він влучив у "дев'ятку", що полегшило їм гру. Луческу випустив основну зброю у перерві, і це полегшило також їм власні дії. І показали, що з основною зброєю можуть здолати нас. Хоча після першого голу ми збалансували гру, намагалися і далі комбінувати. Декілька разів мали непогані нагоди, але другий гол вбив нас. Незрозуміла ситуація. Мушу побачити ще раз епізод. Гра була до другого голу.


Мусимо зробити висновки, щоб битися до кінця, грати організовано до кінця.


- Чи згодні Ви з тим, що свій не кращий матч провів Сергій Логінов? Ті забиті м'ячі були з тих зон, які він повинен був страхувати.


- Будемо аналізувати матч. Адже коли програє команда, то не програє один футболіст. Після таких поразок не будемо зараз думати, що ми найгірші. А після перемог не будемо думати, що найкращі. Треба знайти баланс, зробити хороший аналіз, підкреслити, що було добре. Багато чого виходило сьогодні у першому таймі. Завтра спокійно подивлюся матч і зможу краще відповісти на ваше запитання. Бо є голи - помилки одного футболіста, а є - чиста майстерність іншого.