23 жовтня 2021 14:14

Олег ДУЛУБ: "Чорноморець" - талановита команда, яка грає за моделлю "Динамо"

ПФК Львів в рамках 12 туру української Прем'єр-Ліги гратиме на полі одеського Чорноморця в матчі, який прийнято називати "зустрічами за шість очок". До слова, рівно стільки ж і мають обидві команди на даний момент, розташовуючись в підвалі турнірної таблиці.


Напередодні даного поєдинку головний тренер "золотих левів" Олег Дулуб прокоментував процес підготовки його команди до майбутньої дуелі.

"Чорноморець - талановита команда, яка грає за моделлю київського Динамо. У суперників є багато талановитих гравців: Авагімян, Цитаїшвілі, Ванат та інші. Плюс, це команда, яка грає на швидкості.

Майбутня гра проти Чорноморця буде дуже важливою для нас, так як для нас кожен набраний бал цінується на вагу золота. Кожне очко, яке нам вдається здобути в цей складний період, має ключове значення", — підсумував наставник.

Дулуб також розповів про досить тонкий момент спілкування зі своїми підопічними відразу на декількох мовах:

"У команді зараз намагаюся спілкуватися українською та білоруською мовами. Журналісти, зрозуміло, задають мені питання українською, тому намагаюся їм відповідати аналогічним чином.

Можу спокійно відповідати англійською та російською, все залежить тільки від співрозмовника", - висловився білоруський наставник в інтерв'ю Футбол NEWS.

Нагадаємо, що матч Чорноморець - ПФК Львів відбудеться 23 жовтня, початок о 19:30 за київським часом.