23 жовтня 2021 11:54

Кріштіану Роналду - про критику: "Продовжуйте, тому що я все одно буду закривати роти і перемагати"

Нападник "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду розповів, як сприймає критику з приводу того, що він недостатньо допомагає партнерам у захисті.


"Я знаю, коли команді потрібна моя допомога в захисті. Але моя роль в клубі полягає в тому, щоб перемагати, допомагати команді вигравати і забивати голи, а оборона — це частина моєї роботи. Люди, яким я не подобаюся, не хочуть цього бачити, але, якщо чесно, мені 36 років, я виграв все, так хіба я буду турбуватися про людей, які говорять про мене погано? Я добре сплю ночами. Я лягаю в ліжко з чистою совістю. Продовжуйте, тому що я все одно буду закривати роти і перемагати.

Критика - це завжди частина бізнесу. Я не переживаю з цього приводу. І, чесно кажучи, я вважаю, що це добре. Якщо вони турбуються про мене або говорять про мене, то це тому, що знають мій потенціал і цінність у футболі. Так що це добре. Наведу приклад: якщо ви вчитеся в школі і ви кращий учень, запитаєте гіршого учня, чи подобається йому кращий; він відповість, що не подобається", — заявив Роналду в інтерв'ю Sky Sports.

Кріштіану після повернення в МЮ провів 8 матчів за манкуніанців, в яких забив 6 голів.