21 жовтня 2021 12:26
1

"Навіщо падав? Де стояв? Чому так далеко?". Леоненко розібрав голи "Реала" у ворота "Шахтаря"

Експерт телеканалів Футбол 1/2/3 Віктор Леоненко ексклюзивно для каналу Великий футбол прокоментував поразку Шахтаря в матчі з Реалом в Лізі чемпіонів (0:5).


- Реал почав з повагою до Шахтаря, але повага була в районі 15-20 хвилин. Дали Шахтарю пограти, поконтролювати м'яч і виглядати реально цікаво. Потім Реал прибрав гру в свої руки і почав потихеньку закінчувати атаки. Шахтар теж атакував, але оборона Реала не давала створювати нічого небезпечного.

На 37-ій хвилині Кривцов вирішив все закінчити. У мене питання до Кривцова: "Навіщо падав?". По Трубіну ще питання. Де він стояв? Навіщо так далеко?

У другому таймі Вінісіус вирішив, що пора забивати. Додо почав атаку, втратили м'яч. Потім був шедевральний пас від Модріча. Потрібно це відзначити, адже у нас не всі люди вміють виконувати, навіть якщо руками дозволити. Ось так ми остаточно добили себе в грі з Реалом.

Третій гол. Три людини обіграли шістьох. Це щоб коротко і не затягувати, - сказав Леоненко.

Після трьох матчів Ліги чемпіонів в активі Шахтаря одне очко і останнє місце в групі. Свій наступний матч у найпрестижнішому європейському турнірі "гірники" проведуть 3 листопада на виїзді проти Реала.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"

Оці три запитання Леоненка точно так само можна адресувати Миколенку в епізоді з голом Барселони в ворота Динамо.