21 жовтня 2021 12:05

На голову правління "Уніона" напали фанати "Фейенорда" в барі Роттердама перед грою Ліги Європи

Сьогодні, 21 жовтня, німецький Уніон Берлін повинен провести свій гостьовий поєдинок проти нідерландського Фейенорда в рамках третього туру Ліги Європи УЄФА, за результатом якого квартет E може отримати ім'я свого нового лідера, якщо "зірка півдня" поступиться.


Оскільки фанати Роттердамського клубу відомі на всю футбольну Європу своїм далеко не самим гостинним поведінкою, то цілком можна було очікувати конфліктів між групами вболівальників як напередодні, так і після гри.

Однак, цього разу жертвою нападу з боку активної групи вболівальників Фейенорда стала офіційна делегація клубу Уніон Берлін, до складу якої входив і голова правління Дірк Цінглер, а також член правління Оскар Коше і ще 23 представники клубу.

Керівництво німецької команди було закидано сторонніми предметами і фрагментами інтер'єру та екстер'єру ресторану De Huismeester на Меенте в Роттердамі, де проходив їх вечерю.

В результаті нападу один з членів делегації був доставлений в лікарню з численними травмами, а місцевій поліції вдалося затримати одного з нападників. Чи постраждав хтось із найвищої управлінської ланки клубу на даний не повідомляється.

Зазначимо, що матч Фейєнорд — Уніон Берлін розпочнеться о 19:45 за київським часом.