20 жовтня 2021 10:30
1

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Динамо" обігравало "Барсу" 4:0? Не можна порівнювати той футбол з нинішнім"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу в інтерв'ю Sportarena TV поділився своїми очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів проти "Барселони".


- Футболісти розповідають, що ви трохи поміняли клубну політику, і тепер під час виїзних матчів вони не сидять в готелях, а ходять на екскурсії. Наскільки це важливо для тренера?

- Це мій принцип, я завжди так робив. Ніколи не закриваю гравців - вони повинні розвиватися, щось бачити і жити для людей, а не сидіти закритими в готелі. Їм потрібно відвідувати міста, екскурсії. Головне - розвиватися.


- Свого часу "Динамо" вигравало тут 4:0…

- Не можна порівнювати той футбол з нинішнім. Це зовсім різні речі. Тоді зовсім інші гроші вкладалися у футбол. Але я скажу, що тоді "Динамо" було дуже сильною командою, вони заслужили перемогу над "Барсою" з розгромним рахунком.


Після цього каталонці і почали свій підйом і сильний прогрес. Інакше і бути не могло з такими вболівальниками. Я дивлюся на напис на стіні, що їх стадіон вміщує близько 100 тисяч уболівальників – він завжди заповнений, нереальна підтримка.


- Тепер "Барселона" грає без Мессі.

- Мессі - це Мессі. Супергрок, який писав історію клубу і вирішував, як завершиться матч. Зараз "Барселона" без нього, але я бачу, що у них дуже сильна молодь, якій потрібно рости. Через якийсь час у них можуть вирости суперзірки.


Зараз для "Барселони" настав момент, коли у них починається новий цикл – 7-8 гравців, яких вони підтягнули в першу команду, - це майбутнє іспанців. Потрібно просто чекати і дивитися, як вони будуть прогресувати.

Имелось ввиду тот футбол Динамо и нынешний.