20 жовтня 2021 09:22

Роберто МОРАЛЕС: "Барселона" буде економити сили, а "Динамо" навряд чи вдасться серйозно потурбувати іспанців"

Відомий український журналіст, коментатор відеосервісу MEGOGO і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Роберто Моралес підготував прогноз на матч групового етапу Ліги чемпіонів «Барселона» – «Динамо».


- Центральним матчем Прімери у 9-му турі була зустріч «Барселони» з «Валенсією», протистояння принципове й в історичному контексті й у глобальному сенсі. Для каталонців конче потрібно було вигравати цей поєдинок, інакше вони б зовсім низько опинилися у турнірній таблиці. У підсумку вони таки перемогли 3:1, та дійсно зіграли дещо ліпше за суперника. Це, зокрема, укріпило позиції Рональда Кумана, адже про його можливу відставку не писав тільки геть лінивий.

Тепер у «блаугранас» другий поспіль домашній матч. Подумки ж команда у недільному протистоянні з мадридським «Реалом», теж домашньому.

Говорити про форму киян значно важче, ніж каталонців. Матч проти ФК «Львів» довів лише величезну різницю у класі, яку ще й поглибила жахлива гра голкіпера галичан.

Моя ставка – на «суху» перемогу каталонців. Ще одна ставка – на тотал, менший за (3.5), адже господарі будуть заощаджувати сили, а гостям навряд чи вдасться серйозно потурбувати їх.