20 жовтня 2021 08:17

Артем ФРАНКОВ: "Я хочу сподіватися і вірити в диво в матчі "Барселона" - "Динамо"

Новий експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч групового етапу Ліги чемпіонів «Барселона» – «Динамо». Експерт сподівається на результативний футбол.


- Спробую спрогнозувати матч «Барселона» – «Динамо». Ліга чемпіонів, груповий етап, «Камп Ноу». Такі матчі мають політично-вболівальницький аспект. «Барселона» – це відвертий фаворит протистояння. Не такий, яким була «Баварія» в минулому турі. Проте до 13,0 доходять коефіцієнти на перемогу «Динамо».

На нашу біду відновився Ансу Фаті, який в трьох матчах після повернення забив два м’ячі. Зрозуміло, що атакувальна міць «Барселони» значно зросла з його відновленням. Якщо буде ще Агуеро, то в Кумана вже з’являються варіанти в атаці.

Спробуємо обійти не дуже приємні прогнози та сподівання, а погратися в тотал більше. Багато гравців закликають відходити від результатів. Моя ставка – тотал більше 3,5 голів за коефіцієнт 2,31. Є ще варіант з ТБ (4,5) з дуже привабливим коефіцієнтом 3,25 – та це вже занадто.

Зрозуміло, щоб ця ставка зіграла, неважливо, хто забиватиме. Я дуже сподіваюся, що більшість цих м’ячів залетить від ніг і голів гравців київського клубу. Чи є у нас розумні міркування для таких очікувань? Я хочу сподіватися та віри в диво. Закликаю вас бути оптимістами. Маю надію, що буде багато голів у цій зустрічі і не буде того, що сталося в Мюнхені. Та поразка була прикрою та соромною.

Настав час побити «Барселону»? Пам’ятаєте, як торік кияни несподівано зіграли на «Камп Ноу» з рахунком 1:2? Всього 1:2! Тоді теж кричали, що буде пропущено три голи мінімум. Однак «Динамо» мало чотири-п’ять вірних нагод забити, але забило лише один раз. Кияни повинні були привозити щонайменше нічию, а, можливо, й перемогу. Я сподіваюся на такий бойовий сценарій.