18 жовтня 2021 17:49

Клопп про оборонну гру "Атлетіко": "З повагою ставлюся до того, що вони роблять. Чи подобається мені це? Ні, я за інший стиль гри"

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп перед гостьовим матчем Ліги чемпіонів проти "Атлетіко" пояснив свої висловлювання про стиль гри мадридської команди.


Після поразки від "Атлетіко" в 1/8 фіналу ЛЧ навесні минулого року німець заявив, що суперник "міг би грати в справжній футбол, але сидить у захисті і використовує контратаки".

"По-моєму, я сказав це після матчу-відповіді, я був злий і засмучений багатьма речами, до того ж тоді нам потрібно було звикати до того, що футбол проходить в дивних умовах.

Вони показали світовий клас і оборонялися всім, чим могли. Саме тому я сказав так.

З великою повагою ставлюся до того, що вони роблять, більше нікуди. Чи подобається мені це? Ні, але це я. мені подобається інший стиль гри. Але в першу чергу він повинен приносити успіх, і у "Атлетіко" це є, без сумнівів.

Минулого разу ми не дуже добре зіграли тут. Ті два матчі стали для нас великим уроком. І останній з них здавався вже не таким важливим (та гра стала однією з останніх у великому футболі до припинення змагань через пандемію коронавірусу - прим. Sports.ru).

Зараз світ в кращому становищі - не прям в безпечному, але вже трохи краще. "Атлетіко" поміняв кількох гравців, але не став слабшим. Команда змінилася, грає в іншій моделі, але як і раніше залишається машиною по досягненню результату. Вражаюче, як Дієго Сімеоне продовжує тримати гравців в тонусі. Тут ніякої критики бути не може", - сказав Клопп.