18 жовтня 2021 17:23

Олег ДУЛУБ: "При Луческу Шкурін став потужнішим, як і все "Динамо"

Головний тренер "Львова" Олег Дулуб поділився думкою про форварда "Динамо" Іллю Шкуріна.


- Однозначно Шкурін би допоміг збірній зараз. Він грає в кращій команді України. Виходить або не виходить... Вчора ось його не було в заявці. Зрозуміло, там вирішує головний тренер Мірча Луческу грати йому чи ні, але він отримує регулярну ігрову практику. Плюс до цього він був у російському чемпіонаті. Російський чемпіонат сильніший за білоруський. При Луческу Шкурін став потужнішим, як і все "Динамо".

Для мене Шкурін особистість. По-перше, він висловив свою точку зору - це заслуговує на повагу. Він сказав, що йому не подобається те, що відбувається в Білорусі. За цей тиск на нього йде постійно, але він нормально з цим справляється. Я бачу, коли, наприклад, він грає, "Динамо" забиває, наскільки він в хороших відносинах з іншими гравцями киян. Тому я думаю, що у нього все буде нормально.

Якщо вибирати між Шкуріним і Лисаковичем, то я виберу першого. Як я сказав, Шкурін більше особистість. Лисакович, так скажемо... Він шпана, в хорошому сенсі. Він за рахунок цього грає. У нього характер складний, він весь такий колючий, ні з ким не погоджується.

Але для мене ця збірна Білорусі, де Лисакович капітан команди... При всій повазі, "капітанити" повинні досвідчені гравці. Капітан - той, хто веде за собою, приклад і в побуті, і в роздягальні, і на полі. Наприклад, для збірної, як капітан в перспективі був би хороший Шкурін, - сказав Дулуб.