18 жовтня 2021 13:14

У ЗМІ назвали українські клуби, які могли б претендувати на Старріджа

Ведучий "ТаТоТаке" Андрій Сеньків в ефірі нового випуску поділився своїми знаннями щодо того, який український клуб претендує на екс-гравця "Ліверпуля" Даніеля Старріджа.


"Натякали на "Верес". Ні, рівненський клуб не хотів Старріджа. "Рух" - також ні.


Я дізнався умови, які хотів Старрідж. Він справді мав прямий контакт з одним з українських клубів. Він запросив зарплату 60 тисяч фунтів стерлінгів в місяць - в рік плюс-мінус мільйон доларів. У нього були ще інші приколи, які він хотів. Він обов'язково хотів квартиру де б був і душ, і ванна,а також машину лише однієї марки - Range Rover Autobiography. Українська сторона швидко з перемовин вийшла. Він поїхав грати в Австралію. Але у "Перті" у нього є пункт в контракті, що вони можуть розірвати в односторонньому порядку. І український клуб надіється, що у нього не вийде в Австралії.


У мене немає одного клубу. Моє джерело надало чотири клуби: "Дніпро-1", "Ворскла", "Металіст" і "Металіст 1925". Я думаю, що з цих команд лише "Металіст" може собі дозволити вести перемовини з такою людиною. Але стовідсоткового підтвердження немає", - сказав Сеньків.


Фото - Instagram Старріджа