18 жовтня 2021 10:42

Сергій НАГОРНЯК: "У матчі з боснійцями заміни не посилили гру збірної України"

Команда1 опитала колишніх футболістів збірної України на предмет поєдинків підопічних Олександра Петракова проти фінів і боснійців, а також спробувала зазирнути в найближче майбутнє. Взяв участь у цій рубриці і колишній півзахисник національної команди Сергій НАГОРНЯК.


- За п'ятибальною системою, як ви оціните виступ збірної України в жовтневих матчах?


- Звичайно, хотілося б максимуму, але і чотири очки теж непогано. Думаю, команда виступила на четвірку.


- Що вам не сподобалося в діях команди Олександра Петракова?


- Мені не сподобався результат у поєдинку з боснійцями. Втім, не варто зараз посипати голову попелом. Багато скажуть, що не все залежить від нас, тим не менш, фінам ще грати з Боснією і Герцеговиною, а потім і з Францією. Це буде фантастика, якщо підопічні Маркку Канерви виграють два поєдинки. Україні потрібно готуватися до вирішального матчу проти Боснії і Герцеговини. Думаю, друге місце в групі розіграється в цій зустрічі.


- Чи були тренерські прорахунки в грі з Боснією і Герцеговиною?


- З боку легко давати оцінку. Вважаю, що Олександр Петраков сам відповів на це питання: заміни в другому таймі не посилили гру синьо-жовтих.


- Хто, на ваш погляд, був найкращим у складі синьо-жовтих у матчах з Фінляндією та Боснією і Герцеговиною?


- Навіть, незважаючи на те, що у зустрічі з боснійцями Андрію Ярмоленку трохи не вистачило кондицій, через те, що він не часто виходить на поле у складі свого Вест Гема, ключовою фігурою в минулих поєдинках відбору у складі збірної України, однозначно, був саме цей півзахисник.


- Збірна України посяде друге місце в групі?


- Принаймні, це під силу нашій команді. Я вірю в те, що синьо-жовті закінчать груповий турнір на другому місці і продовжуватимуть боротьбу за потрапляння до фінальної частини чемпіонату світу.


Сергій ДЕМ'ЯНЧУК


Фото - УАФ