17 жовтня 2021 10:58
1

"Попросимо покарати тих, хто необгрунтовано звинувачував Гліка в расизмі в матчі з Англією". Польський футбольний союз звернеться до ФІФА

Президент Польського футбольного союзу Цезарій Кулеша закликав ФІФА покарати тих, хто звинувачував захисника збірної Польщі Каміля Гліка в расизмі.


"Я вирішив, що Польський футбольний союз звернеться до ФІФА і попросить покарати тих, хто необгрунтовано звинувачував Каміля Гліка в расистській поведінці під час матчу проти Англії.

Я з самого початку був переконаний, що це помилкові звинувачення", – сказав Кулеша.

Нагадаємо, збірна Англії минулого місяця звинуватила 33-річного гравця в тому, що він використовував расистську фразу в конфлікті із захисником Кайлом Вокером по ходу гри кваліфікації ЧС-2022 (1:1).

Наприкінці першого тайму між футболістами двох команд спалахнув конфлікт. В ході нього Глік вщипнув Кайла Уокера. У сутичці також брав участь Харрі Магуайр.

У перерві менеджер збірної Англії Емілі Вебб і начальник Служби безпеки Тоні Конніфорд повідомили резервному судді, що Уокер піддався расизму з боку Гліка.

ФІФА не знайшла доказів расистських висловлювань з боку Гліка і закрила справу, не застосувавши до футболіста будь-яких санкцій.


Да, Поляки правы, надо наказывать за этот бред