16 жовтня 2021 19:17

Олег ДУЛУБ: "Не змогли вирішити проблему Буяльського. Зараз це один з кращих, якщо не кращий гравець в Україні"

Фото: а. Лукацький, ФК "Динамо"


Наставник " Львова" Олег Дулуб прокоментував поразку від "Динамо".


- Аналізувати "Динамо" і легко, і складно. Команда заточена під вертикальний футбол. Основний момент-це опорна зона. Плюс Буяльський Зараз, на мій погляд, один з кращих, якщо не кращий гравець в Україні. Ми не вирішили проблему Віталія в першому таймі. Відразу після першого голу пропускаємо від нього в контратаці. А м'яч роздягальню не додав нам позитивних емоцій. Матчі з такими суперниками-це завжди Питання психології. Якщо брати виконавську майстерність окремих гравців, то "Динамо" укомплектовано краще.


Спостерігав за роботою Луческу в цьому і минулому роках. Зараз "Динамо" дійсно показує вертикальний футбол з виходами в контратаку. Дуже складно оборонятися. Потрібно залишатися єдиним цілим. Якщо випадає один або два гравці, відразу виникають проблеми. Рахунок 1:2 змушував нас атакувати. Ничу потрібен був простір, а Альваро краще може зачепитися за м'яч і розігнати атаку. Були змушені перейти на такий трикутник, але не все спрацювало. Шина не чіплявся за м'яч і був інертним, тому його замінили.


Не сказав би, що в першому пропущеному м'ячі є частка провини нашого воротаря, хоча і удар був в район ближньої штанги. У таких матчах немає дрібниць.