16 жовтня 2021 14:06

Владислав ДУБІНЧАК: "Коли був у "Динамо", розумів, що скоріш за все повернуся в "Дніпро-1"

Завжди заряджений на перемогу і боротьбу Владислав Дубінчак ніколи не залишає вболівальників байдужими. Саме голоси фанів принесли йому звання кращого гравця «Дніпра-1» у вересні за підсумками опитування на клубних сторінках у соцмережах.


— Наскільки команда задоволена результатом та грою в останній місяць?


— Якщо оглядати минулі матчі, ми обіграли тих, кого й мали. А от суперникам, з якими ведемо боротьбу у турнірній таблиці, програли, тому незадоволені. Усі хочуть кращого результату, перемог у лобових матчах. Тому будемо працювати. Якраз зараз в нас попереду така гра з хорошим суперником, тому треба обов’язково прагнути до перемоги. Докладемо до цього усіх зусиль.


— Якраз про найближчий матч і мали намір запитати. «Колос» стартував у чемпіонаті не дуже вдало, тим не менш, навряд чи цього суперника можна недооцінювати…


— Ні в якому разі ми не очікуємо легкої гри. Буде важко – це сто відсотків. Плюс вони мають матч у запасі, тому, я вважаю, все ще перебувають у гонці. «Колос» має дуже хорошу команду, і нам треба буде докласти усіх зусиль, аби їх перемогти.


— Ти все міжсезоння влітку провів у «Динамо», а сюди повернувся за лічені дні до початку чемпіонату. Наскільки важко чи легко було пригадати командні зв’язки?


— Коли був у «Динамо», все одно підтримував зв’язок з тутешніми хлопцями. Розумів, що скоріш за все повернуся. Все відбулося швидко та легко: мене добре прийняли назад, тренер та партнери підтримали. Було лише 3-4 дні, але я все одно вийшов в основному складі, і ми виграли той матч за непоганої гри.