15 жовтня 2021 22:52

Олег КУЗНЄЦОВ: "У Львові у "Динамо" не повинно виникнути проблем"

На майбутній ігровий день свій прогноз для zbirna.com дав екс-захисник Динамо і збірної України Олег Кузнєцов.


16.10.2021

Маріуполь — Металіст 1925 — 1:2

У цьому сезоні Маріуполь набагато частіше програє, ніж домагається позитивного результату. Металіст 1925 року виграв два останні матчі. У харків'ян краще поставлена гра. Ставлю на гостей.

Львів — Динамо - 0:3

Думаю, Мірча Луческу зробить ротацію. Тим більше що не так багато футболістів Динамо отримали максимальне навантаження в матчах за збірну. Технічний рівень майстерності динамівців набагато вищий, тому гості не повинні мати великих проблем у цьому протистоянні.

Дніпро-1 — Колос - 2:0

У нового наставника Колоса під час паузи в чемпіонаті була можливість трохи підкоригувати дії своєї команди, яка в нинішньому сезоні не блищить. Однак я віддам перевагу Дніпру-1. Команда грає вдома, до того ж і зіграність у дніпрян краща.

17.10.2021

Минай — Десна - 1:1

У Десни свої проблеми, у Миная — свої. За складом, безумовно, краще виглядають чернігівці, але закарпатці грають на своєму полі, тому в цій зустрічі, думаю, буде нічия.

Олександрія — Ворскла - 0:2

Не знаю, як виглядатиме Ворскла після паузи, але до неї полтавці виглядали добре, вони виграли три матчі поспіль. У Олександрії теж переважають позитивні результати, але команда не так переконлива…

18.10.2021

Чорноморець - Верес - 2:1

Зрозуміло, що у Чорноморця сильно змінилася команда, проте молодь показує непоганий рівень футболу. Навіть у програних матчах команда створює багато моментів,але молодь підводить підсумки. Це може бути одна з переломних ігор для одеситів. Скажу навіть, що це буде гра за шість очок.

Інгулець — Рух - 1:1 (матч перенесено через спалах короновірусу у Львівському Русі)


Фото - УАФ