15 жовтня 2021 21:06

Сергій РАФАЇЛОВ: "Тільки супероптимісти і кухарі думали, що "Зоря" могла дати бій "Шахтарю"

Колишній генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов прокоментував розгром від "Шахтаря" (1:6).


- Да уж. Але, напевно, тільки супероптимісти і кухарі думали, що сьогоднішня "Зоря" могла дати бій сьогоднішньому, оновленому "Шахтарю", який дуже пристойно посилився в міжсезоння.

У "Зорі" не повинно бути проблем із завоюванням третього місця. Хоча є ціла купа проблем, які треба вирішити. Перша - це відхід тренера, що дуже впливає на психологічний стан команди, друга – травми одних і близький відхід з команди інших футболістів, третя – це проблеми з фінансами.

У минулому сезоні "Зоря" заробила близько 6 млн євро, проте заборгованість перед тими, хто в команді більше двох років – 3 місяці, Хто 1 рік – місяць, перед тими, хто прийшов влітку, боргів немає. Поки.

У цьому сезоні, я думаю, дохід "Зорі" буде близько 3,3-3,5 млн євро. Це дохід, з якого потрібно заплатити податок на прибуток, не забувайте зростаючі ціни на всі енергоносії, та й взагалі на все. Підігрів поля здійснюється з використанням газу. У мою бутність це було 30 000 грн на добу. Боюся навіть уявити, скільки це буде зараз. І яка зима буде. Ось таке кіно, - написав Рафаїлов у Фейсбуці.