15 жовтня 2021 20:58

Володимир БРАЖКО: "Розберемо помилки та підійдемо до матчів із "Барселоною" в бойовій готовності"

Півзахисник «Динамо» U19 Володимир Бражко прокоментував підсумки виїзної зустрічі з ФК «Львів» у 11-му турі юнацької першості (3:3).


- «Динамо» вперше в сезоні пропустило три м'ячі. Чи відповідає результат змісту гри?

- Думаю, що так, адже ми пропустили всі м'ячі внаслідок власних помилок в обороні. Були готові до того, що суперник гратиме від захисту, вибігаючи в контратаки, але дозволили використати всі моменти, які «Львів» створив біля наших воріт. При першому пропущеному м'ячі не втримали гравця суперників на кутовому, у моменті з другим голом проти нас зіграв рикошет, а відігравшись до рахунку 2:2, відразу ж пропустили вихід один на один в атаці у відповідь. Ми ж володіли перевагою та створили безліч моментів із гри, але не реалізували їх.


- Складається враження, що команді легше даються ігри Юнацької ліги УЄФА, аніж у чемпіонаті. Чи пов'язано це з психологічним недонастроєм?

- Можна сказати і так. Матчі після повернення зі збірних завжди складні в психологічному та емоційному плані, непросто за короткий термін відразу переключитися на клубні справи. Ігор Костюк сказав, що якщо ми будемо виходити на поле з таким ставленням, то нам нічого робити в Лізі чемпіонів. Необхідно однаково налаштовуватися на кожен матч - і на поєдинки ЮЛЧ, і на ігри чемпіонату.


- Бенедюку вдалося забити курйозний гол, закинувши м'яч за комірець воротарю. Артем робив подачу в тому епізоді чи все ж пробивав по воротах?

- У тому моменті була подача до штрафного. Боль перевів м'яч на фланг на Бенедюка, якому, на щастя, вдалося влучити в ворота та зрівняти рахунок до перерви. Як сказав сам Артем, добре, що подача вийшла поганою (посміхається).


- Ти забив сьогодні два м'ячі з пенальті, від другого з яких залежав загальний результат гри. Як вдалося холоднокровно налаштуватися на виконання 11-метрових?

- Ми тричі відігравалися по ходу гри, тому, отримавши право на виконання пенальті на останній хвилині основного часу, не було права на помилку. Радий, що вдалося переграти воротаря при обох 11-метрових, але потрібно використовувати й інші створені нами гольові шанси.


- Незапланована втрата очок у чемпіонаті - це холодний душ перед виїздом до Барселони чи навпаки мобілізує команду?

- Думаю, ми розберемо наші помилки та підійдемо до найближчих матчів із «Барселоною» в повній бойовій готовності. Зараз ми знаходимося на першому місці в турнірній таблиці ЮЛЧ і зробимо все для того, щоб утримати цю перевагу.