15 жовтня 2021 19:06

Ігор КОСТЮК: "Брати Суркіси про всіх запитують, всім цікавляться і дивляться всі наші ігри"

Головний тренер "Динамо" U-19 Ігор Костюк в інтерв'ю шоу "Бомбардир" розповів про ставлення президента клубу Ігоря Суркіса до розвитку молоді.


- Брати Суркіси зараз дуже багато уваги приділяють молодіжному сектору в клубі.

- Свого часу в клуб були залучені іспанці для роботи в академії, "Динамо" U-19 і U-21. Зараз перебудовуються поля для молоді, запустилося одне штучне поле, друге готується. Все робиться для того, щоб молодь росла і виховувалася. І це все приносить свої плоди. Ми бачимо, що наша молодь, яка закінчує школу і проходить U-19, поповнює склад першої команди. А деякі вже є і гравцями національної збірної країни.


І Ігор Михайлович, і Григорій Михайлович знають всіх гравців в обличчя і за прізвищами. Вони про всіх запитують, всім цікавляться і дивляться всі наші ігри. У нас є клубний канал, де транслюються матчі, і Суркіси всі їх дивляться.


- Наскільки часто вони спілкуються з Вами? Бачив, що, коли ми летіли з Німеччини, Григорій Михайлович підходив до Вас і щось довго говорив.

- Коли потрібно. Постійно виникають якісь питання. Ми бачимо, що зараз наше покоління молоді поповнює склад першої команди, і постійно виникають питання, у кого є перспектива, кого ми вважаємо талановитими і так далі.


У нас і в Академії є гравці, і селекція працює. Наприклад, той же Самба Діалло прийшов. Ці гравці - майбутнє нашого клубу.