15 жовтня 2021 14:22

Джерело: ПАОК зацікавлений у запрошенні легіонера "Динамо"

Грецький ПАОК, у складі якого зараз на правах оренди від київського "Динамо" виступає бразилець Сідклей, зацікавлений в запрошенні ще одного гравця столичної команди.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, йдеться про Карлоса де Пена, який не так давно продовжив з українським клубом контракт до грудня 2022 року.


За наявною інформацією, на де піну в грецькому клубі звернули увага за рекомендацією Сідклея, який здружився з Уругвайцем у Києві і розповів селекціонерам ПАОКа про бажання футболіста в майбутньому перебратися в європейський клуб.


Незважаючи на те, що де Пена продовжив контракт з киянами, ПАОК розглядає можливість повернутися до кандидатури уругвайця з італійським паспортом майбутнього літа, за півроку до закінчення контракту з "Динамо".


Додамо, що бразилець Сідклей після переходу в ПАОК провів сім матчів у складі команди Развана Луческу і забив один гол. В команді з Салонік футболіст знаходиться в безкоштовній оренді, проте грецький клуб зобов'язується за умовами договору з "Динамо" через рік викупити контракт бразильського півзахисника у "Динамо" за два мільйони євро.