15 жовтня 2021 08:35

У керівництві "Альянсу" змін не передбачається

В останніх семи турах Першої ліги команда з Липової долини набрала 19 очок, записавши до свого активу шість перемог і одного разу зігравши внічию.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, саме такою була відповідь футболістів на те, що президент ФК Сергій Демченко передумав залишати свій пост і, принаймні, до кінця року керуватиме клубом.


До такого вдалого виступу підопічних Юрія Ярошенка конкуренти виявилися не готові, що дозволило їм піднятися на друге місце, поступаючись тільки фавориту - "Металісту". Сприяють відмінному мікроклімату в "Альянсі" і міцні фінансові тили: завдяки старанням клубних босів, немає заборгованостей по зарплаті, а преміальні виплачуються через день після здобутої перемоги. Головний тренер Юрій Ярошенко довіряє кожному з 21-го гравців, які пов'язані контрактом з "Альянсом", і в команді гостра конкуренція за потрапляння в стартовий склад.


Чи збирається "Альянс" в Прем'єр-лігу? В цьому питанні конкретика з'явиться перед початком весняної частини сезону, поки ж головна завдання-закріпитися серед лідерів.