13 жовтня 2021 19:34

Іван ГЕЦКО: "Степаненко здивував своїми висловлюваннями. Нехай пошукає причини в собі"

Екс-гравець збірної України Іван Гецко в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, що йому не сподобалося вчора в діях підопічних Олександра Петракова.


«Після досить впевненої перемоги української збірної минулої суботи над фінами, очікував від неї більшого. А вчора прудкості нашим вистачило хвилин на тридцять, далі - одне розчарування.


Особливо неприємно вразило, як господарі здали в другому таймі функціонально, а тут ще Тарас Степаненко здивував своїми висловлюваннями, що, мовляв, кочкувате поле «Арени-Львів» завадило нашим зіграти краще. Він нехай, перш за все, пошукає причини в собі, чому після перерви ледве пересувався. А газон, як відомо, однаковий для всіх учасників матчу, тим більше, що хто і міг висловлювати якісь претензії, так, швидше, балканці, які частіше контролювали м'яч і розігрували комбінації.


Не вгадав цього разу Петраков і з замінами, особливо дивно виглядає його ігнорування Артема Довбика, хоча саме він зі своїми антропометричними даними міг нав'язати боротьбу фізично потужним стопперам гостей.


Як не парадоксально, незважаючи на чергову втрату очок, українська збірна все ще претендує на друге місце в групі. Турбує лише те, що знову доводиться сподіватися на авось».