13 жовтня 2021 12:17

Преса Боснії і Герцеговини: "Дракони" вижили у Львові і плей-офф здається таким близьким..."

Збірна України вчора у Львові в рамках відбору ЧС-2022 зіграла внічию з командою Боснії і Герцеговини (1:1). Боснійська преса вважає шанси своєї команди на вихід в плей-офф дуже високими, пише zbirna.com.


Mondo

"Ахмедходжич змусив замовкнути львівські трибуни, "Дракони" взяли очко в Україні", - тріумфує Mondo.

"Тепер все в наших руках! Збірна Боснії і Герцеговини заробила найважливіше очко в Україні в матчі з прямим конкуреннтом за вихід в плей-офф ЧС-2022. Це було зовсім непросто, більшу частину матчу боснійці грали не дуже добре, але їм вистачило рішучості і сил, щоб уникнути найгіршого сценарію.

Результат, безумовно, більше влаштовує нашу збірну, якої чекають домашні матчі з Фінляндією і тією ж Україною. Плей-офф за путівку на чемпіонат світу здається таким близьким...", - вважає видання.

Faktor


"Дракони" вижили у Львові: нічия з Україною – це новий крок до плей-офф", – вважає Faktor.

"У господарів була фантастична підтримка, вони вийшли вперед на 15-й хвилині, могли забити відразу після цього ще двічі, але, в підсумку, так і не могли завдати поразки нашій команді.

Боснійці прокинулися до середини першого тайму і до перерви Колашинац міг порівнювати рахунок, так само як і Хаджіахметович з Превляком. Лише на 77-й хвилині гравець Мальме таки розстріляв ворота Пятова. До кінця матчу результат не змінився і "Дракони" зустріли фінальний свисток з високо піднятими руками", – описує подію газета.

Sport Centar

"Обучу: посипте голову попелом всі ті, хто розпинав тренера Петєва", – наводить думку знаменитого боснійського футболіста Sport Centar.

"Посипте голови попелом, так звані спортивні журналісти. Всі диванні експерти з мишками і клавіатурами, які прибили до ганебного стовпа людини, яка всього лищь просив вас трохи набратися терпіння. І всі "незалежні" аналітики, агенти, розвідники, менеджери управлінських кланів. Посипайте, посипайте! Молодці, хлопці! Браво, тренер!" - цитує Еміра Обучу Sport Centar.