13 жовтня 2021 10:28

"Реал" зацікавлений у підписанні Погба вільним агентом

"Реал" зацікавлений в тому, щоб півзахисник "Манчестер Юнайтед" Поль Погба приєднався до мадридського клубу на правах вільного агента влітку 2022 року, стверджує AS.


Поточний контракт Погба з "Юнайтед" закінчується після закінчення сезону, і вершкові хочуть скористатися ситуацією, щоб безкоштовно підписати півзахисника.

Більшість уболівальників і репортерів вважали, що інтерес "Реала" до Погба впав після відходу Зінедіна Зідана з поста головного тренера мадридського клубу, проте в реальності все йде не так. В "Реалі" вважають, що Погба і Кіліан Мбаппе — мета номер 1 на трансферному ринку — хотіли б грати разом в Мадриді, враховуючи їх прекрасні відносини з Карімом Бензема.

Наступного літа "Реал" зніме з зарплатної відомості контракти Гарета Бейла, Іско і Марсело, так що підписання Погба в якості вільного агента не буде проблемою для клубу з фінансової точки зору.

"Манчестер Юнайтед" вже робив Погба пропозицію про продовження контракту, проте француз не поспішає повідомляти про своє рішення.