11 жовтня 2021 19:46

Буяльський і Миколенко близькі до повернення в загальну групу "Динамо", Кулач переніс ковід

Триває тиждень матчів національних збірних, проте вже найближчими вихідними відновляться клубні змагання.


В суботу "Динамо" зіграє у Львові матч чемпіонату проти команди ФК "Львів", після чого готуватиметься до матчу 3-го туру Ліги чемпіонів проти "Барселони".


Кілька наших футболістів продовжують відновлення після травм. Ми дізналися, хто з них зможе приєднатися до спільній роботі з командою вже найближчим часом, а чия реабілітація вимагає більше часу.


У Віталія Миколенко запалення місця кріплення привідного м'яза, у понеділок, 11 жовтня, він вперше зробив бігову роботу без тренажерного залу. Так що в найближчим часом Віталій приступить до повноцінних тренувань.


У Віталія Буяльського також запалення привідного м'яза, в понеділок він вже працював нейтральним в загальній групі, тому вже скоро теж буде повноцінно тренуватися.


Артем Бесєдін вже відклав милиці і займається роботою в тренажерному залі за індивідуальною програмою по зміцненню і нарощуванню м'язів коліна, планується, що найближчим часом він зможе зняти і спеціальний брейс.


Щодо Дениса Попова, як відомо, у нього травма передньої хрестоподібної зв'язки, загальний термін його відновлення - близько шести місяців.


Що стосується Владислава Кулача, у нього були проблеми з серцем, а також переніс COVID-19, тому зараз проходить процес відновлення.