11 жовтня 2021 12:40

Ігор ХАРАТІН: "Ми розуміємо, наскільки важливі матчі за збірну України"

Півзахисник збірної України Ігор Харатін поспілкувався з журналістами на прес-конференції перед матчем з Боснією і Герцеговиною.


- Враховуючи той факт, що ти із Західної України, чи багато було бажаючих попросити у тебе квиток на матч?

- Дуже приємно перебувати у Львові, адже мій тато звідси родом. Квитки я своїй родині дам. А сам матч ми чекаємо з нетерпінням, як чекаємо і дуже класну атмосферу на стадіоні.


- Які побажання перед сьогоднішнім матчем вам робили одноклубники і тренера команди, за яку ви виступаєте?

- Тренер бажав удачі. Головне - результат, в таких важливих матчах потрібно перемагати. Звичайно ж, бажали більше ігрового досвіду, адже матчі за збірну – це матчі іншого рівня. Ми розуміємо, наскільки вони важливі, тому готуємося на всі 100%.


- Ви пограли в багатьох європейських клубах. Чи бачили коли-небудь бачили таку кількість журналістів на прес-конференції? Наприклад, коли ми були в Швейцарії, нам сказали, що 2-3 журналіста на прес-конференції – це норма там.

- Нам приємно, що стільки людей прийшло. Ми відчуваємо цю відповідальність. Як я вже говорив, ця гра з боснійцями важлива, і ми готуємося до неї.


- Той факт, що збірна України представлена в популярній відеогрі FIFA, - це важливо? Чи сприяє це ще більшій популяризації нашої команди?

- Думаю, це дуже важливо. Тим більше для тих, хто грає в цю відеогру. Я особисто трохи грав у FIFA 21. Мені приємно, що в новій версії вже є наша збірна і буде за кого пограти.