10 жовтня 2021 23:35

Андрій ПОЛУНІН: "Команда повністю виконала установку Петракова"

Екс-півзахисник збірної України Андрій Полунін в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, що йому найбільше запам'яталося в поєдинку в Гельсінкі.


«Відчувалося, що був чіткий план на гру і справа не в швидкому голі, а в тому, щоб накривати фінів високим пресингом, активно діяти на підборах, в кілька передач долати відстань від свого штрафного майданчика - до чужих воріт. На мій погляд, перший тайм у виконанні української збірної був зразковим, двічі забили, створили ще кілька передумов для взяття воріт господарів, але підвела реалізація.


Склалося враження, що фіни не очікували від підопічних Олександра Петракова такої прудкості і були пригнічені. Що стосується пропущеного гостями гола, то це, скоріше, був просто нещасний випадок.


Я не можу стверджувати, що в перерві Олександр Петраков дав вказівку більше грати на утримання рахунку, хоча другий тайм більше можуть записати собі в актив господарі, але цього виявилося недостатньо, щоб зрівняти рахунок. Наші награли на перемогу, однак потрібно оперативно з'ясувати, чому наприкінці матчу, коли господарі всі сили кинули на штурм у нас не виходили контрвипади.


Хоча, звичайно, головне, що дуже цінні три очки були здобуті. Залишається побажати хлопцям, як слід відновитися і у всеозброєнні підійти до не менш важливого наступного бою - з Боснією і Герцеговиною».