9 жовтня 2021 17:40
1

В'ячеслав ШЕВЧУК: "Обговорювали з Петраковим схему з трьома центральними захисниками"

Колишній гравець збірної України В'ячеслав Шевчук розповів, про що говорив з Олександром Петраковим перед матчем з Фінляндією.


"Ми обговорювали схему з трьома центральними захисниками. Тому що для мене це дуже цікава схема. Вважаю, в сучасному футболі – одна з наймодніших, практичних, хороших. Її багато команд, лідери світового футболу застосовують в чемпіонаті і на рівні збірних.


Три центральні захисники-наша збірна так гратиме, однозначно. Це модель гри Петракова. Думаю, Кривцов буде в середині, ліворуч-Матвієнко, праворуч-Забарний. На фланзі буде Соболь, Миколенко вилетів, Зінченко ні, який теж може на цій позиції зіграти, де він був проти збірної Швеції.


Праворуч буде або Тимчик, або Караваєв. Швидше за все, перший. В середині Степаненко, Шапаренко. Може, Сидорчук, але Сергій і Степаненко не будуть на полі одночасно, тому що це профайл одного гравця, заточеного більше на оборону. Шапаренко зараз у відмінній формі, почав грати в ЛЧ в старті.


Думаю, зліва в атаці Циганков, праворуч-Ярмоленко, по центру-Яремчук. Будемо розраховувати на креативність наших атакуючих гравців", – сказав Шевчук.

Кто с кем обсуждал? Возобнил из себя великим тренером.Иди побухай и в Великий футбол