8 жовтня 2021 22:06

Маркку КАНЕРВА: "Україна обов'язково буде грати на перемогу"

Головний тренер збірної Фінляндії Маркку Канерва напередодні поєдинку відбору ЧС-2022 з Україною провів прес-конференцію в Гельсінкі.


Наставник «пугачів» поділився своїми думками про завтрашній матч. Про це повідомляє офіційний сайт Футбольної асоціації Фінляндії.


«Україна обов'язково буде грати на перемогу, адже вона не здобула ще жодної в нашій групі. З іншого боку, українці жодного разу не програли. Під час матчу їхній рівень тиску на нас обов'язково буде змінюватися. Ми вже бачили таке. Одним із наших напрямків розвитку гри є те, як за допомогою пресингу ми можемо впоратися із сильними суперниками.


І в них, і в нас є втрати. Якщо розглядати футболістів збірної України, то щонайменше 10 гравців із прогнозованого стартового складу виступають у нинішній Лізі чемпіонів. А єдиний, хто не грає там, - півзахисник з англійської Прем'єр-ліги Андрій Ярмоленко. Тож у них високий рівень виконавців, навіть незважаючи на відсутність Зінченка й Маліновського. Це кваліфікована, фізично сильна команда. Щоб домогтися успіху, завтра нам потрібно буде докласти максимальних зусиль», — сказав Маркку Канерва.


Нагадаємо, поєдинок між збірними Фінляндії та України у відборі ЧС-2022 відбудеться 9 жовтня в Гельсінкі на Олімпійському стадіоні (початок - о 19.00).