7 жовтня 2021 16:52
2

Микола Шапаренко - лідер всієї Прем'єр-ліги за кількістю єдиноборств в обороні

Блогер Михайло Смоловий - про лідерів УПЛ по грі в захисті за підсумками 10-ти зіграних турів.


- Лідери УПЛ за статистичними показниками після 10-го туру: оборона


Вибірка по 300 + хвилинах ігрового часу! Виняток тільки для жовтих і червоних карток!

Неймовірно, але факт. Микола Шапаренко - лідер всієї УПЛ за кількістю єдиноборств в обороні (13.94/90). Навіть у колгоспах не зустріти такої інтенсивності. Цікаво, чим вони там (в колгоспах) займаються?

Георгій Бущан пропускає менше всіх - 0.27/90. Взагалі не пропускав тільки Денис Бойко, якщо брати тих, хто зіграв мінімум у трьох матчах, але менше 300 хвилин.

Дуже тонко підкреслює стиль Олександрії лідерство форварда Клаудіо Спінеллі в повітрі (10.14/90). Ще один футболіст Олександрії, колись ходив в улюбленцях у експерта Головко, до основи Шахтаря так і не доріс. Зате ігор Кірюханцев заробив видалення при мізері ігрового часу в матчі з Динамо (1.53/90). Потім відсидів, вийшов і отримав жовту. Скорострільність навіть вище, ніж у Білошевського.

Мамаду Данфа зіграв щось близько години, але вже має в активі 2 ЖК - 3.00/90. А його одноклубник по Колосу Микола Золотов здійснює 9.71 перехоплень в перерахунку на 30 хвилин володіння суперника (adj).

Максим Грисьо зі Львова фолить частіше за інших у лізі - по 4.5/90.

Найбільш часто стелиться в підкатах... атакуючий за природою футболіст. Денис Шостак, з академії Шахтаря, здається, забив за збірну U19 двічі. А в Маріуполі підкати - 4.32 на 30 хвилин володіння суперника (adj).

Син легендарного Вернидуба частіше за інших в УПЛ блокує удари суперника. У Віталія вельми високий темп 1.35/90 блоків.

Ще один футболіст Зорі творить подвиги у воротах. Дмитро Мацапура відображає 86.36% ударів, які летять в створ.

Зашивається у воротах Чорноморця Владислав Кучерук. Кіпер відображає 5.04 удару кожні 90 хвилин. Так, команда Мороза пропускає темряву м'ячів, але в голому залишку в пост-шот моделі Влад в плюсі: відвів 0.12 голів у 8 турах. Так, що не воротар проблема одеситів, проблема в морозі і організації оборони, яка дозволяє стільки ударів.

Юрій Паньків же найлютіший тащер на старті сезону: кожні 90 хвилин він рятує свої ворота від 0.446 голів у пост-шот моделі, - написав Смоловий у своєму телеграм-каналі.


Дочитал до первого раза упоминания слова "колхоз" и бросил. Такое чувство, что Смоловой использует это слово вместо запятых... Видимо, что-то наболело ему.
Сховати
Zeit, не дала дама из колхоза) но дала Кадару))