5 жовтня 2021 17:51

Євген Красніков: "дзвонили з Італії і пропонували в районі 25 млн євро за тата Гуйє"

Віце-президент "Металіста" Євген Красніков розповів, що один з італійських клубів був готовий заплатити 25 млн євро за Папу Гуйє.


- Єдиного, кого ми не продавали- Папа Гуйє. Ми грали в атакуючий футбол, він володів дуже сильною дистанційною швидкістю. Я захисника з такою дистанційною швидкістю не бачив.

Коли граєш першим номером, то все одно нариваєшся на кілька контратак. І він ці моменти за рахунок своєї швидкості гасив, дуже багато користі приносив.

Ми і в Лізі Європи грали, проти дуже швидких футболістів, але він справлявся. За нього пропонували серйозні гроші, але це була наша позиція.

Коли ми зіграли з "Сампдорією" першу гру, і обіграли з рахунком 1:0, подзвонили з Італії серйозні люди, не назвали клуб, але назвали цифру – в районі 25 млн євро.

Ми не хотіли його продавати взагалі. Це той футболіст, який... Ось Рінат Леонідович дивіться як прорахував. Коли 25 мільйонів за Тайсона давав "Мілан", за 31-річного гравця, а він не продав.

А чому? Тому що Тайсон давав результат. Результат давав більше грошей. Папа - стовп всієї команди. Другого б ми такого не знайшли. Зовсім інший результат міг бути, - сказав Красніков.