4 жовтня 2021 16:18
1

Самба ДІАЛЛО: "Я дуже щасливий, що підписав контракт з "Динамо". Це - великий клуб"

Сенегалький півзахисник "Динамо" Самба Діалло в інтерв'ю "ПроФутбол Digital" розповів про свого кумира у футболі і про адаптацію в Києві.


- Мій улюблений гравець? Садіо Мане з "Ліверпуля". Він - мій кумир у футболі. Мені імпонує його вміння працювати з м'ячем, обігравати один в один. Я теж намагаюся грати так, як він. Мане - сенегалець, як і я. мені дуже подобається сприймати його як приклад у футболі.


Коли я дізнався про київське "Динамо"? У минулому сезоні стежив за Лігою чемпіонів, де побачив гру команди проти "Барселони". Мій агент запропонував мені приїхати до Києва на перегляд, коли я був у юнацькій збірній Сенегалу.


Я в Києві вже півроку, і коли приїхав, то почував себе добре, адже "Динамо" - великий клуб. Це дійсно відома команда, де через Лігу чемпіонів хочуть виступати багато футболістів. Я дуже щасливий, що підписав контракт з "Динамо".


Мені поки важко спілкуватися, тому що я поки не знаю мови. Тому важко з тренерами. Але коли вони пояснюють якісь вправи, я дивлюся, що роблять інші футболісти, а потім повторюю.

Что -бы все у тебя получилось парень.!