2 жовтня 2021 08:14

Ігор ЦИГАНИК: "Динамівці мене здивували, я думав, що вони сміливіші..."

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» – «Шахтар».


- Це буде цікаве протистояння. Якщо перед Суперкубком фаворитом було «Динамо», то зараз – «Шахтар». Як швидко все може змінитися за тиждень.

«Гірники» дуже добре відіграли проти «Інтера». Могли програти, могли й виграти, але організація гри була на хорошому рівні.

Динамівці мене здивували, я думав, що вони сміливіші. Вони вже другий сезон поспіль грають на груповому етапі Ліги чемпіонів. Немає права команда, що не вперше виступає в ЛЧ, програвати 0:5. Розумію та віддаю належне, що це «Баварія», яка може будь-кому забити і 5, і 7, і 9.

Психологічна перевага на боці «Шахтаря». Втім, Мірча Луческу – дуже досвідчений тренер, який зробить правильні висновки. Думаю, що в неділю буде дуже обережна гра. Хто заб’є перший, той матиме більші шанси на успіх. Як це було в поєдинку за Суперкубок України.

Я зроблю ставку, що матч завершиться внічию. Це результат радше на користь «Динамо», яке збереже відрив у три очки. Щоб втратити його, потрібно двічі зіграти внічию. Ще потрібно знайти дві команди в чемпіонаті України, які здатні не програти киянам.

Якщо «Динамо» виграє, то вже можна буде говорити про фаворитизм у плані чемпіонства. Якщо ж переможе «Шахтар», то вся історія починається з початку. Тобі буде дуже цікаво.