1 жовтня 2021 08:44

Жозе МОУРIНЬЮ: "E матчі з "Зорею" найбільше мені сподобався результат"

Фото - Depositphotos.com


Напередодні Жозе Моуріньо говорив, що раніше в Україні завжди у нього були непрості матчі. Але цього разу перемога над «Зорею» (3:0) далася його команді без надзусиль.


«Мені сподобався результат. Результат завжди важливий. Не так давно ми грали проти команди, яка здавалася маленькою, домінували і в кінці кінців програли (Очевидно, Моуріньо має на увазі поразку від «Верони», - Прим. Sport.ua). Сьогодні ж ми виграли. У нас шість очок і це найголовніше. Залишилося набрати 5-6 очок, щоб вийти з групи. Добре, що обійшлося без травм. Деякі гравці відпочили. Хтось залишився на лавці запасних, а хтось - в Римі».


«Тепер важливо перемогти в чемпіонаті. Ми виграли сьогодні і повинні перенести переможну ходу на Серію А. Попереду матч з «Емполі» - командою, у якої 9 очок і яка добре себе показує. Ми приїдемо в Рим після другої ночі і краще гравцям буде залишитися на базі в Тригорії. Це невелика жертва для гравців, але так буде краще. Вранці проведемо тренування, а потім по домівках», - сказав Моуріньо.