1 жовтня 2021 08:14
1

Вболівальники "Роми": "Моурінью не хотів ображати українців"

Фото - Depositphotos.com


Італійці мало уваги приділили матчу з "Зорею". На думку фанатів, занадто просто складалася гра для "вовків" , вони очікували більшого від команди Скрипника, яка не змогла чинити ніякого опору. Італійці пишуть про те, що "Зоря" може бути задоволена поразкою з рахунком 0:3, так як у гостей було достатньо моментів, щоб забити набагато більше голів.


Більше того, деякі фанати "Роми" порівняли "Зорю" з командами з нижчих дивізіонів Італії, з якими можна зустрітися хіба що в Кубку при певних обставинах. І зізналися, що давно не бачили команду з такою бездарною обороною і беззубою атакою.


Основна увага вболівальників була зосереджена на низькому рівні команд у Лізі конференцій та поведінці Жозе Моуріньо, який обговорював матчі Серії а після перемоги над "Зорею". Багато хто вважає, що Португальська тренер міг образити українців, не приділивши особливої уваги "Зорі" після матч.


Albuzzi: Який сенс "Ромі" або "Тоттенхему" грати в такому турнірі? Це просто інший рівень, всі наші суперники знаходяться десь там, далеко внизу ... для них за щастя не те що внічию зіграти, а хоча б просто забити нам гол. І це при тому, що я не можу нинішню "Рому" назвати грандом європейського футболу. Я не сперечаюся, турнір Новий був потрібен, але не варто було туди пускати клуби з сильних чемпіонатів. Хто виграв від того, що ми пішки обіграли "Зорю" 3:0?


Calicchio: Після матчу з "Зорею" Моуріньо вирішив поговорити про... серію А. Мабуть, це і є показник "інтересу" до Ліги конференцій. Ти тільки що виграв На виїзді 3:0, чому б не обговорити матч, не проаналізувати його? Але Моуріньо вирішив згадати гру з "Лаціо" і розповісти про майбутній складний матч з "Емполі". Думаю, він таким чином показав своє ставлення до Ліги конференцій.


Fargnoli: "Зоря" і ЦСКА виявилися відверто слабкими суперниками. Тепер цікаво зіграти проти "Буде-Глімта", щоб порівняти рівень цих команда. Але думаю, що норвежці навряд чи сильніші за українців чи болгар. Не здивуюся, якщо "Рома" в цій групі обіграє всі команди по два рази і набере 18 очок. Вірніше, навіть здивуюся, якщо вона цього не зробить.


Donato: При всій повазі до УЄФА і бажанням дати шанс пограти в єврокубках слабшим командам, Ліга конференцій на сьогодні мені нагадує якийсь відстійник, в який загнали кілька сильних команд і дуже багато посередніх, які і в футбол особливо грати не вміючи.


Lezzi: Все можу зрозуміти: слабкі гравці, поганий тренер, маленький бюджет… Але мене здивувало інше: "Зоря" немов і не хотіла сьогодні виграти або зіграти внічию. І адже оборону "Роми" складно назвати ідеальною. Наш захисники досить багато помиляються, але українці створили єдиний небезпечний момент вже перед фінальним свистком, коли всі думали про повернення в Італію.


Valenti: Спочатку було зрозуміло, що в Лізі конференцій не буде нічого цікавого на груповому етапі. Тут би вже дочекатися плей-офф… Можливо, там будуть суперники вже цікавіше. Та й то не факт. У цьому турнірі хіба що " Тоттенхем "може зрівнятися з "Ромою". Інше набагато нижче класом.


Nicolo: "Зоря" б навіть у серії Б не змогла б грати. Разом з ЦСКА вони б грали в Італії в третьому дивізіоні, не вище. А так у них навіть є можливість пограти в єврокубках, показати себе і заробити якісь гроші. Нехай кланяються в ноги УЄФА і Чеферіну, який все це придумав і допомагає таким командам здійснити мрію.


Mazza: Після перемоги "Шерифа" в Мадриді У інших команд не повинно бути виправдань про те, що не можна нормально грати проти сильніших суперник. Українські клуби далеко не найбідніші в Європі. "Шахтар" взагалі витратив 40 мільйонів на примхи Де Дзербі. Тому я здивований, що "Зоря" зіграла так слабо.


Scura: Нудно з такими командами грати. Скільки там у "Роми" моментів було? Один тільки Ель-Шаараві можуть забити три-чотири голи. Абрахам зобов'язаний був оформляти дубль, Дарбу мав відмінні моменти. Могли забити 7-8 голів. Який там у" Роми " рекорд в єврокубках? Могли б його оновити сьогодні. Але суперник був настільки слабким, що наші футболісти навіть не стали напружуватися.


Luigi: Забавно, що Моуріньо назвав і "Зорю", і "Лаціо" маленькими і слабкими командами. З приводу українців я згоден, але з приводу другого суперника Жозе погарячкував. Розумію, що він не любить програвати, особливо принциповим суперникам, але називаючи "Лаціо" слабкою командою, він швидше ображає "Рому", адже ми їм програли. А значить, що на сьогодні ми слабкіше "Лаціо".


Tullio: Моуріньо не змінюється. Він завжди влаштовував шоу і робив вигляд, що погано ставиться до суперників, що у нього немає ні краплі поваги до тих, проти кого він грає. Моуріньо не хотів ображати українців, розповідаючи про серію а після матчу з "Зорею", просто так співпало, що говорити про Лігу конференцій не мало сенсу, ось Жозе і згадав про поразка в Дербі. Просто він розуміє, що потрібно якось заспокоїти вболівальників "Роми" після поразки від "Лаціо" і показати, що Жозе розуміє важливість цього протистояння.


Mori: Не підтримую Моуріньо в таких питаннях. В Україні потрібно було говорити про матч з українським клубом, навіть якщо перемога вийшла дуже простій. Завжди можна проаналізувати гру своїй команді, обговорити шанси на вихід з групи, тощо. Не думаю, що правильно після матчу Ліги конференцій говорити про серію А.


Zezzo: Щось український футбол зовсім низько впав. У минулому сезоні ми без проблем обіграли "Шахтар", який завжди вважався складним суперник. У цьому сезоні матч з "Зорею" вийшов взагалі швидше контрольним, ніж офіційним, настільки все було просто. Начебто не так давно українські команди непогано грали проти італійських, тепер різниця між чемпіонатами колосальна.


Flavio: Раніше я думав, що Ліга Європи-це турнір для невдах, але на тлі Ліги конференцій це просто шикарний турнір. Ну який сенс в одну групу додавати команди рівня "Роми" і "Зорі". Хіба що для того, щоб українці подивилися на відомих гравців і взяли у них автографи на пам'ять.


Caglioti: Суперник був настільки слабкий, що навіть не хочеться нічого аналізувати. Спасибі футболістам, що зібралися після поразки від "Лаціо" і здобули перемогу. Але якби сьогодні "Рома" не змогла виграти, то ніхто б цього не зрозумів.

Zezzo: Что-то украинский футбол совсем низко упал. В прошлом сезоне мы без проблем обыграли "Шахтёр", который всегда считался сложным соперником. В этом сезоне матч с "Зарёй" получился вообще скорее контрольным, чем официальным, настолько всё было просто. Вроде не так давно украинские команды неплохо играли против итальянских, теперь разница между чемпионатами колоссальная.
----------------------------------------------------------
тут ні прибавти , ні убавити....